Nationale Productie Vacatures is hét banenplatform voor de productie sector. Iedere dag plaatsen wij op onze blog en social media kanalen de nieuwste productie vacatures, nieuwsartikelen en sollicitatietips voor het scoren van jouw baan. Volg ons nu op social media via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram en praat mee over dingen die jou interesseren. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste productie vacatures, leuke productie bedrijven en sollicitatietips en vind je snel en gemakkelijk de baan die bij jou past.

Onze social media kanalen

Social media

Facebook

Op onze Facebook pagina vind je een selectie van de nieuwste productie vacatures en persberichten die op onze vacaturesite zijn verschenen. We gebruiken ons Facebook kanaal ook voor handige sollicitatietips en interessante weetjes over werken in de productie. Zie je een leuke productie vacature of nieuwsartikel voorbij komen, dan kun je deze meteen liken of delen met je vrienden.

Twitter

Wij zien Twitter als een nieuws- en servicekanaal. Op ons Twitter account delen we de nieuwste productie vacatures, geven we een kijkje achter de schermen en beantwoorden we vragen via ons webcareteam. Ons Twitter account geeft een overzichtelijk beeld van alle actuele productie vacatures maar we delen ook persberichten en artikelen over de productie sector.

Instagram

Op ons Instagram account delen we onze dagelijkse werkzaamheden, zodat je op de hoogte blijft wat er zoal op een dag bij ons op kantoor gebeurt. Het opstellen van vacatures, het matchen van kandidaten en het voeren van selectiegesprekken met sollicitanten. Op Instagram blijf je ook op de hoogte van de leukste productie vacatures en productie bedrijven door het hele land.

LinkedIn

Op onze LinkedIn pagina houden we onze volgers op de hoogte van de nieuwste productie vacatures, evenementen in de productie  en interessante persberichten.

Wil je iets vragen of melden? Wij helpen je graag via social media. Ons webcareteam staat op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Urgente melding? Neem direct contact met ons op via (038) 2022 674.

Volg ons via: