Volg het laatste nieuws op onze blog

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste productie vacatures en alle ins & outs weten over werken in de productie? Laat je inspireren door onze blog boordevol met leuke nieuws artikelen. Wekelijks plaatsen wij de nieuwste productie vacatures, handige sollicitatietips, leuke evenementen en interessante persberichten. Volg ons op social media, praat mee over dingen die jou interesseren en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Nationale Productie Vacatures is dé vacaturesite voor de productie sector. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij op eigen, succesvolle wijze werkgevers en werknemers in alle functiegroepen en functieniveaus samen. Bij ons vind je de nieuwste productie vacatures rechtstreeks van productie bedrijven door het hele land. Voor vast en tijdelijk dienstverband.

Als toonaangevende vacaturesite voor de productie sector schrijven we artikelen, doen we onderzoek, signaleren we trends en spreken we dagelijks met grote spelers binnen deze sector. Onze kennis en cijfers over deze sector delen we graag. Zo verspreiden we onder andere persberichten, geven we interviews en streven we naar heldere communicatie met de pers. Praat mee op social media kanalen over dingen die jou interesseren en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Of bekijk onze handige sollicitatietips voor hulp bij het scoren van jouw productie baan.

Wil jij als redactie of journalist meer weten over onze persberichten of onderzoeken? Neem contact op met onze woordvoerder. Onze woordvoerder is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Wil jij gebruikmaken van het materiaal op onze blog? Dan verzoeken wij je om eerst toestemming te vragen en naar ons te verwijzen. Stuur je verzoek naar info@humantalentatwork.nl.

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met andere partijen en onderzoeken. Heb jij interessant nieuws voor onze blog of heb jij een foutje gezien? Laat het ons weten door ons een e-mail te sturen via info@humantalentatwork.nl.

Volg ons via: