Registreren als werkgever. Bent u op zoek naar productie personeel? Schrijf u in door onderstaande stappen te doorlopen en start de zoektocht naar uw productiemedewerker. Door u in te schrijven maakt u automatisch een werkgeversaccount aan. Met een werkgeversaccount kunt u snel en eenvoudig uw vacature plaatsen en beheren, uw bedrijf presenteren, cv's van werkzoekenden bekijken, sollicitaties inzien en contact opnemen met geschikte kandidaten.

Registreren - Vind uw medewerker

Bent u al bij ons ingeschreven? Klik dan hier om in te loggen.

Accountgegevens
Uw gegevens
Uw bedrijfsgegevens
Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Bij het aanmaken van een account gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement van Human Talent At Work.
Registreren als werkgever

Nationale Productie Vacatures is hét banenplatform voor de productie sector. Bij ons vindt u productie personeel in alle regio's, functieniveaus en functiegroepen. Met 143.000 unieke bezoekers per maand en een groot bestand aan ingeschreven productie kandidaten hebben wij een groot bereik binnen de productie. Bij ons vindt u medewerkers in de branches productie, transport, logistiek, magazijn, techniek, assemblage en meer. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij uw productie vacature gericht onder de aandacht bij actieve werkzoekenden. Bent u op zoek naar één of meerdere productiemedewerkers. En wilt u alleen de werving of ook de voorselectie aan ons uitbesteden? Bij ons heeft u de keuze uit flexibele vacature pakketten. Zo kiest u zelf welk tarief het best bij u past. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag bij het vinden van het juiste productie personeel. Schrijf u in als werkgever en wij gaan direct voor u aan de slag.

Volg ons via: